fbpx

Comunitate virtuală gata de ajutor
Desigur sunt metode existente pentru a posta animale pierdute sau gasite, dar majoritatea au devenit platforme de făcut reclame pentru ce nu prea ai nevoie. În același timp, platformele existente nu au un loc centralizat, ușor de folosit și găsit animale pierdute oriunde. Aici aplicația Traista, intervine cu tehnologia hărții digitale.

Este o comunitate care foloseste aplicația mobilã, unde oamenii pot să se ajute unii pe alții. Este super ușor de pus animale pierdute sau gãsite, direct pe hartã. Aplicatie mobila pentru gasit pets

Când iți pierzi animalul de companie, este cutremurător, dar în sfarsit technologia hărtilor digitale poate ajuta în reunirea cu animalul de companie. Una dintre cele mai bune aplicatii, apărând si la televiziunea ABC. CLICK AICI pentru a viziona videoclipul

Get Traista app on Google play
Get Traista on Apple Store
Map view and search Traista app lost and found

Animale pierdute și găsite

Gasește-le pe harta digitală
Harta digitală îți oferă opțiunea să vezi în jurul tau unde au fost găsite sau pierdute animalele. Este ușor de folosit, și funcționeaza căt timp telefonul are internet. Nu ai internet la locația respectivă? Nici o problema. Se poate posta, ulterior, când ai acces la Wifi sau rețeaua mobilă. Caută locația corectă pe hartă, și se poate selecta ușor pe ecranul telefonului.
0
Animale reunite
0
Animale adoptate

Asociații și grupuri non profit de salvat animale.

Postare rapidă, la locație.
Aveți centru de animale găsite și adopție? Folosiți aplicația cu ușurință și postați la locația centrului și distribuiți pe rețelele sociale. Puteți cere autocolant pentru a pune pe ușă sau geam, pentru a înștiința toți vizitatorii.
[rev_slider alias=”screenshots”]
Instalați aplicația!

Ajutați animale pierdute!

Get Traista app on Google play
Get Traista on Apple Store